Položku nelze vložit do košíku.
Hodnocení Heuréka: celkové hodnocení
Japonský nůž KANETSUNE SANTOKU Damascus 185 mm
Výrobce:JPa
Dostupnost:od 14.05.2024
  
ID produktu: 26189
Vaše cena bez DPH: 3 305 Kč
Vaše cena s DPH: 3 999 Kč
Vložit do košíku:
Japonský nůž KANETSUNE SANTOKU Damascus 185 mmJaponský nůž KANETSUNE SANTOKU Damascus 185 mmJaponský nůž KANETSUNE SANTOKU Damascus 185 mm
Popis produktu:

Japonský nůž KANETSUNE SANTOKU Damascus 185 mm

  

SANTOKU - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 185 mm.

Santoku - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Čepel nože Santoku je obvykle rovná, zhruba od dvou třetin délky se stáčí nahoru. Díky tomuto provedení lze nožem snadno sekat i krájet nadrobno nejen zeleninu. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití.

"Tsuchime" Kanetsune nože -  jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.

Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.

  

Originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 185 mm

  

Japonské nože Kanetsune Seki KC-900

  • Japonský kuchyňský nůž KC903
  • Ocel: VG-10 / damašková ocel 17 vrstev
  • HRC: 59 - 60
  • Rukojeť: Mahagonové dřevo / Stainless Steel Bolster (zesíleno nerezovou ocelí)
  • Délka čepele: 185 mm
  • Celková délka: 305 mm
  • Tloušťka: 1,8 mm
  • Váha: 175g



O výrobci JPa:
JPa
Tak tady se nejedná o výrobce, ve skutečnosti je výrobců i výtvarníků více - dárkové předměty dovážíme jak přímo z Japonska, tak i odjinud. Jedno je ale u všech artiklů označených JPa společné - vždy se jedná o originální japonské výrobky s ověřeným původem.
Parametry:
+
-

Dostupnost:skladem do 14 dnů
ProduktJaponský nůž KANETSUNE SANTOKU Damascus 185 mm
Délka čepele185 mm
RukojeťMaganon / nerez
OcelVG-10 / 17 vrstev damašková
HRC59-60
Váha175g
Související zboží:
Japonský kuchyňský nůž HON - DEBA 165 mm
Hodnocení Heuréka
Kvalitní japonský kuchyňský nůž Hon-deba je vhodný k čištění a filetování celých ryb i k porcování a úpravě masa s malými kostmi jako je například drůbeží maso. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3 svařené měkkým železem pro vysoký řezný výkon a delší zachování ostří. Zdobená rukojeť je vyrobena z dřeva magnolie. HRC: 60 - 61, délka čepele: 165 mm, celková délka: 310 mm, váha: 268 g, model: KC-544
2 999,- Kč
od 14.05.2024
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune 1000/3000
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen se zrnitostí 1000/3000 pro dokonalé naostření japonských nožů. Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
1 799,- Kč
od 14.05.2024
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 240 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
5 999,- Kč
od 14.05.2024
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 180 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
3 599,- Kč
od 14.05.2024
Japonský nůž KANETSUNE KENGATA 180 mm
Hodnocení Heuréka
GYUTO - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 180 mm. Gyuto - to je v Japonsku nůž šéfkuchaře. Japonské Gyuto nože mají méně robustní čepel, s kalením na vysokou tvrdost - díky tomu není váha nože vysoká a nůž je díky tomu skvěle manipulovatelný. Vzhledem k nízkému úhlu broušení nůž dobře krájí jakéliv potraviny, ve srovnání s běžnými kuchyňskými noži západního stylu.
2 399,- Kč
od 14.05.2024
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-656, zrnitost 220
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Gokujo-Toishi série = nejlepší brusný kámen pro profesionály. Zrnitost 220.
2 499,- Kč
od 14.05.2024
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657, zrnitost 1000
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657 série Gokujo-Toishi je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Zrnitost 1000.
3 599,- Kč
od 14.05.2024
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 210 mm
Hodnocení Heuréka
Gyutou - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Díky tvaru čepele se s ním snadno a precizně pracuje. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití. Délka čepele těchto nožů se pohybuje od 180 mm do 300 mm. Obecně platí, čím delší je čepel, tím je jednodušší krájet na malé kousky, ale o to je třeba větší zručnosti. Nože s délkou čepele 180 mm až 210 mm doporučujeme do domácnosti, hobby kuchařům. Gyutou nože s délkou čepele od 240 mm jsou vhodné pro zkušené kuchaře a profesionály.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.
5 299,- Kč
od 14.05.2024
Japonský nůž KANETSUNE SUJIHIKI Damascus 240 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
3 999,- Kč
od 14.05.2024
Provozní doba:Po-Čt8:30-16:30
 8:30-15:30
+420 608 713 325
objednavky@nipponcec.cz
Nastavení cookies
Pro správné zobrazení a pohodlné prohlížení webu používáme cookies. Díky analýze dat můžeme zlepšovat jeho funkce. Změny nastavení se projeví pouze pro prohlížeč a zařízení, které právě používáte.
Nezbytné cookies (vždy aktivní, nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval.
Analytické (personalizace podle chování)
Na základě prohlížených stránek, upravujeme zobrazený obsah. Pomáhají nám i web zlepšovat.
Profilující (remarketingové)
Díky těmto cookies můžeme zobrazovat užitečný obsah a relevantní reklamy.
SouhlasímPoužíváme cookies ke zlepšení webu a reklamy!
Moc nám pomůžete svým souhlasem. Více zde!Nastavení