Do košíku byl vložen produkt - , ks.
Seřadit:
Položek: 7 | na stránce:
Výrobci:
Skladem:

Japonské nože

Japonské nože jsou neopominutelnou součástí tradičních předmětů z Japonska, proslulých po celém světě a vyráběné postupy, předávanými z generace na generaci. Nekompromisní kvalita, ostré břity s tenkým zkosením, dřevěné rukojeti a damascénská vícevrstvá ultratvrdá ocel. Vybírejte z naší nabídky z originálních japonských nožů a staňte se ve své kuchyni opravdovým mistrem řezu.

 

 

Japonský nůž KANETSUNE KENGATA 180 mm
Hodnocení Heuréka
GYUTO - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 180 mm. Gyuto - to je v Japonsku nůž šéfkuchaře. Japonské Gyuto nože mají méně robustní čepel, s kalením na vysokou tvrdost - díky tomu není váha nože vysoká a nůž je díky tomu skvěle manipulovatelný. Vzhledem k nízkému úhlu broušení nůž dobře krájí jakéliv potraviny, ve srovnání s běžnými kuchyňskými noži západního stylu.
2 399,- Kč
2 199,- Kč
od 05.08.2019
 
Japonský nůž KANETSUNE PETTY Damascus 140 mm
Hodnocení Heuréka
Petty japonské nože - vyznačují se menší velikostí, na drobnější kuchařské práce, přesné řezy používají se obvykle na krájení či loupání ovoce a zeleniny, i dalších druhů potravin, přípravu sendvičů či špikování masa.
2 799,- Kč
2 599,- Kč
od 05.08.2019
 
Japonský nůž KANETSUNE SANTOKU 165 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku - to je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Čepel nože Santoku je obvykle rovná, zhruba od dvou třetin délky se stáčí nahoru. Díky tomuto provedení lze nožem snadno sekat i krájet nadrobno nejen zeleninu. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití.
2 399,- Kč
2 199,- Kč
od 05.08.2019
Japonský nůž KANETSUNE SANTOKU Damascus 185 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
3 999,- Kč
3 599,- Kč
od 05.08.2019
 
Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mm
Hodnocení Heuréka
Usubagata - to je nůž používaný především na zeleninu či ovoce. Je vhodný i řezání a krájení dalších potravin (i masa bez kostí). Poměrně úzká čepel zajišťuje jednoduché krájení zeleniny po délce řezu, její šíře zjednodušuje přenesení nakrájené zeleniny přímo do hrnce či pánve. Tento druh nože je praktickým doplňkem pro každou kuchyni, přes svůj u nás atypický vzhled.
2 499,- Kč
2 199,- Kč
od 05.08.2019
 
Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA Damascus 160 mm
Hodnocení Heuréka
Usubata nůž: "Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
3 999,- Kč
3 599,- Kč
od 05.08.2019
KANENTSUNE Japonský keramický brusný kámen
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen se zrnitostí 1000/3000 pro dokonalé naostření japonských nožů. Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
1 999,- Kč
1 599,- Kč
od 05.08.2019
 
Provozní doba:Po-Čt8:30-16:30
 8:30-15:30
+420 608 713 325
objednavky@nipponcec.cz
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zde.Souhlasím