Položku nelze vložit do košíku.
Hodnocení Heuréka: celkové hodnocení
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 210 mm
Výrobce:Kanetsune
Dostupnost:od 19.05.2025
  
ID produktu: 31344
Vaše cena bez DPH: 4 379 Kč
Vaše cena s DPH: 5 299 Kč
Vložit do košíku:
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus (33) 210 mmJaponský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus (33) 210 mmJaponský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus (33) 210 mm
Popis produktu:

Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 210 mm

  

GYUTOU - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 210 mm.

Gyutou - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších.  Díky tvaru čepele se s ním snadno a precizně pracuje. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití. Délka čepele těchto nožů se pohybuje od 180 mm do 300 mm. Obecně platí, čím delší je čepel, tím je jednodušší krájet na malé kousky, ale o to je třeba větší zručnosti. Nože s délkou čepele 180 mm až 210 mm doporučujeme do domácnosti, hobby kuchařům. Gyutou nože s délkou čepele od 240 mm jsou vhodné pro zkušené kuchaře a profesionály.

Kanetsune KC-200 Serie nože -  jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. 

Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.

  

Japonský ultraostrý nůž s délkou čepele 210 mm, damašková ocel 33 vrstev

Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus (33) 210 mm

  • Japonský kuchyňský nůž KC-202
  • Ocel: VG-10 / damašková ocel 33 vrstev
  • HRC: 60 - 62
  • Rukojeť: POM- (Acetal resin) / Stainless Steel Bolster (zesíleno nerezovou ocelí)
  • Délka čepele: 210 mm
  • Celková délka: 335 mm
  • Tloušťka: 1,8 mm
  • Váha: 193g



O výrobci Kanetsune:
+
-
Kanetsune
Historie značky Kanetsune z japonského města Seki v prefektuře Gufu převyšuje více jak 800 let tradiční výroby mečů a nožů. Nože se vyznačují jak precizní dokonalostí, s využitím nejnovějších technologií, tak využívají řemeslné umění předků.
Bezpečnostní a produktové zdroje:
+
-
Ing. Ladislav Válent
Bratislavská 91/17
Šamorín
93101
Slovenská republika
E-mail: lvalent@walkin.sk
Parametry:
+
-

Dostupnost:skladem do 14 dnů
ProduktJaponský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus (33) 210 mm
Délka čepele210 mm
RukojeťPOM (Acetal resin) / Stainless steel bolster
OcelVG-10 / 33 vrstev damašková
HRC60-62
Váha193g
Související zboží:
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-656, zrnitost 220
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Gokujo-Toishi série = nejlepší brusný kámen pro profesionály. Zrnitost 220.
2 499,- Kč
od 19.05.2025
Japonské nůžky Katana se stojanem, červené
Hodnocení Heuréka
Tyto jedinečné nůžky, inspirované legendárním japonským samurajským mečem katana, spojují eleganci a preciznost. Součástí balení je kryt pro bezpečné uložení a stylový stojánek, díky kterému se nůžky stanou nejen praktickým nástrojem, ale i jedinečným dekorativním prvkem. Skvělý tip na originální dárek pro milovníky japonské kultury.
1 290,- Kč
od 19.05.2025
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 180 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
4 890,- Kč
od 19.05.2025
Japonský nůž KANETSUNE SUJIHIKI Damascus 240 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
4 590,- Kč
od 19.05.2025
Japonský nůž KANETSUNE SANTOKU Damascus 185 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
4 490,- Kč
od 19.05.2025
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657, zrnitost 1000
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657 série Gokujo-Toishi je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Zrnitost 1000.
3 599,- Kč
od 19.05.2025
Japonský nůž KANETSUNE PETTY Damascus 150 mm
Petty japonské nože - vyznačují se menší velikostí, na drobnější kuchařské práce, přesné řezy používají se obvykle na krájení či loupání ovoce a zeleniny, i dalších druhů potravin, přípravu sendvičů či špikování masa.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.
4 990,- Kč
od 19.05.2025
Japonský kuchyňský nůž HON - DEBA 165 mm
Hodnocení Heuréka
Kvalitní japonský kuchyňský nůž Hon-deba je vhodný k čištění a filetování celých ryb i k porcování a úpravě masa s malými kostmi jako je například drůbeží maso. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3 svařené měkkým železem pro vysoký řezný výkon a delší zachování ostří. Zdobená rukojeť je vyrobena z dřeva magnolie. HRC: 60 - 61, délka čepele: 165 mm, celková délka: 310 mm, váha: 268 g, model: KC-544
5 499,- Kč
od 19.05.2025
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune 1000/3000
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen se zrnitostí 1000/3000 pro dokonalé naostření japonských nožů. Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
1 799,- Kč
od 19.05.2025
Provozní doba:Po-Čt8:30-16:30
 8:30-15:30
+420 608 713 325
objednavky@nipponcec.cz
Nastavení cookies
Pro správné zobrazení a pohodlné prohlížení webu používáme cookies. Díky analýze dat můžeme zlepšovat jeho funkce. Změny nastavení se projeví pouze pro prohlížeč a zařízení, které právě používáte.
Nezbytné cookies (vždy aktivní, nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval.
Analytické (personalizace podle chování)
Na základě prohlížených stránek, upravujeme zobrazený obsah. Pomáhají nám i web zlepšovat.
Profilující (remarketingové)
Díky těmto cookies můžeme zobrazovat užitečný obsah a relevantní reklamy.
SouhlasímPoužíváme cookies ke zlepšení webu a reklamy!
Moc nám pomůžete svým souhlasem. Více zde!Nastavení