Položku nelze vložit do košíku.
Hodnocení Heuréka: celkové hodnocení
Japonský nůž KANETSUNE KENGATA 180 mm
Výrobce:JPa
Dostupnost:od 20.02.2023
  
ID produktu: 26185
Vaše cena bez DPH: 1 817 Kč
Vaše cena s DPH: 2 199 Kč
Vložit do košíku:
Japonský nůž KANETSUNE KENGATA 180 mmJaponský nůž KANETSUNE KENGATA 180 mmJaponský nůž KANETSUNE KENGATA 180 mm
Popis produktu:

Japonský nůž KANETSUNE KENGATA Gyuto 180 mm

  

GYUTO - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 180 mm.

Gyuto - je v Japonsku nůž šéfkuchaře. Japonské Gyuto nože mají méně robustní čepel, s kalením na vysokou tvrdost, díky tomu není váha nože vysoká a nůž je díky tomu skvěle manipulovatelný. Vzhledem k nízkému úhlu broušení nůž dobře krájí jakéliv potraviny, ve srovnání s běžnými kuchyňskými noži západního stylu.

Hon-Warikomi - jsou nože s čepelemi s řezným jádrem z uhlíkové oceli Takefu Shiro-2, z obou stran obložené nerezovou ocelí SUS410, s tvrdostí HRC 61 - 64.

Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století. 

  

Kanetsune 2000 Series nože

  • Japonský kuchyňský nůž KC147
  • Ocel: Takefu Shiro-2 High Carbon Steel Core / SUS410 Stainless Steel
  • HRC: 61-64
  • Rukojeť: Polywood = umělé dřevo / Stainless Steel Bolster = vyztužení z nerezové oceli
  • Délka čepele: 180 mm
  • Celková délka: 305 mm
  • Tloušťka: 1,8 mm
  • Váha: 150g



O výrobci JPa:
JPa
Tak tady se nejedná o výrobce, ve skutečnosti je výrobců i výtvarníků více - dárkové předměty dovážíme jak přímo z Japonska, tak i odjinud. Jedno je ale u všech artiklů označených JPa společné - vždy se jedná o originální japonské výrobky s ověřeným původem.
Parametry:
+
-

Dostupnost:skladem do 14 dnů
ProduktJaponský nůž KANETSUNE KENGATA 180 mm
Délka čepele180 mm
RukojeťPolywood / nerez
OcelTakefu Shiro-2 High Carbon Steel Core / SUS410 Stainless Steel
HRC61-64
Váha150g
Související zboží:
KANENTSUNE Japonský keramický brusný kámen
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen se zrnitostí 1000/3000 pro dokonalé naostření japonských nožů. Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
1 799,- Kč
od 20.02.2023
Japonský lovecký nůž KANETSUNE YAMA-ZAKURA 180 mm
Hodnocení Heuréka
Kanetsune Yama-Zakura je velký nůž s pevnou čepelí a vynikajícím zpracováním. Vyhovuje těm nejnáročnějším požadavkům táborníků, turistů a sběratelů. Svým vzhledem, tedy přesněji dlouhou čepelí, připomíná nože stylu Ken-Nata, s tím rozdílem, že čepel tohoto nože je užší. Nože Ken-Nata jsou perfektním nástrojem pro lov zvířat. Nůž disponuje prémiovou 15-vrstvou damaškovou modrou čepelí (Aogami) s ostrou hranou. Rukojeť nože Yama-Zakura je vyrobena z divoké třešně, které pro snazší použití nechybí ochrana čepele. Nůž je dodáván spolu s tradičním japonským pouzdrem s koženou smyčkou na opasek pro uložení nože. Výborný dárek pro muže. Kanetsune Seki, značka tohoto nože, je renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune" má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
6 999,- Kč
NENÍ SKLADEM - na dotaz
Japonská katana - nůž na dopisy
Hodnocení Heuréka
Katana - nůž na otevírání dopisů, elegantní doplněk pracovního stolu. Potěšíte jím manžela či šéfa, s duší samuraje. Vyrobeno v Japonsku, originální produkt.
279,- Kč
Skladem
Japonský nůž KANETSUNE SANTOKU Damascus 180 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Čepel nože Santoku je obvykle rovná, zhruba od dvou třetin délky se stáčí nahoru. Díky tomuto provedení lze nožem snadno sekat i krájet nadrobno nejen zeleninu. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.
4 800,- Kč
od 20.02.2023
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657, zrnitost 1000
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-657 série Gokujo-Toishi je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Zrnitost 1000.
3 599,- Kč
od 20.02.2023
Japonský kuchyňský nůž HON - DEBA 165 mm
Hodnocení Heuréka
Kvalitní japonský kuchyňský nůž Hon-deba je vhodný k čištění a filetování celých ryb i k porcování a úpravě masa s malými kostmi jako je například drůbeží maso. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3 svařené měkkým železem pro vysoký řezný výkon a delší zachování ostří. Zdobená rukojeť je vyrobena z dřeva magnolie. HRC: 60 - 61, délka čepele: 165 mm, celková délka: 310 mm, váha: 268 g, model: KC-544
2 999,- Kč
od 20.02.2023
Japonský nůž KANETSUNE SANTOKU 165 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku - to je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Čepel nože Santoku je obvykle rovná, zhruba od dvou třetin délky se stáčí nahoru. Díky tomuto provedení lze nožem snadno sekat i krájet nadrobno nejen zeleninu. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití.
2 199,- Kč
od 20.02.2023
Japonský kuchyňský nůž Yanagiba 270 mm
Hodnocení Heuréka
Kvalitní japonský kuchyňský nůž Yanagiba je díky své tenké a dlouhé čepeli ideální k filetování malých až středně velkých ryb. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3 svařené měkkým železem pro vysoký řezný výkon a delší zachování ostří. Zdobená dřevěná rukojeť je vyrobena z magnolie. Délka čepele je 270 mm, celková délka 415 mm. Váha 155 g. HRC: 60 - 61. Model KC-534
4 199,- Kč
od 20.02.2023
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-656, zrnitost 220
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Gokujo-Toishi série = nejlepší brusný kámen pro profesionály. Zrnitost 220.
2 499,- Kč
od 20.02.2023
Provozní doba:Po-Čt8:30-16:30
 8:30-15:30
+420 608 713 325
objednavky@nipponcec.cz
Nastavení cookies
Pro správné zobrazení a pohodlné prohlížení webu používáme cookies. Díky analýze dat můžeme zlepšovat jeho funkce. Změny nastavení se projeví pouze pro prohlížeč a zařízení, které právě používáte.
Nezbytné cookies (vždy aktivní, nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval.
Analytické (personalizace podle chování)
Na základě prohlížených stránek, upravujeme zobrazený obsah. Pomáhají nám i web zlepšovat.
Profilující (remarketingové)
Díky těmto cookies můžeme zobrazovat užitečný obsah a relevantní reklamy.
SouhlasímPoužíváme cookies ke zlepšení webu a reklamy!
Moc nám pomůžete svým souhlasem. Více zde!Nastavení