Položku nelze vložit do košíku.
Hodnocení Heuréka: celkové hodnocení
Japonský kuchyňský nůž Yanagiba 270 mm
Výrobce:JPa
Dostupnost:od 19.05.2025
  
ID produktu: 41480
Vaše cena bez DPH: 4 835 Kč
Vaše cena s DPH: 5 850 Kč
Vložit do košíku:
Japonský kuchyňský nůž Yanagiba Magnolia 270 mm
Popis produktu:

Japonský kuchyňský nůž Yanagiba 270 mm

 

Kvalitní japonský kuchyňský nůž Yanagiba je díky své tenké a dlouhé čepeli ideální k filetování malých až středně velkých ryb. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3. Zdobená rukojeť je vyrobena ze dřeva magnolie. Japonský kuchyňský nůž Yanagiba.


  • japonský kuchyňský nůž Yanagiba
  • rukojeť: dřevo magnolie / krček (bolster) plast
  • materiál čepele: bílá ocel #3 / soft iron (měkké železo)
  • vysoký řezný výkon a delší zachování ostří
  • ideální k filetování malých až středně velkých ryb
  • HRC: 60 - 61
  • délka čepele: 270 mm
  • celková délka: 415 mm
  • váha: 155 g
  • model: KC-534
  • vyrobeno v Japonsku 


Japonský kuchyňský nůž Yanagiba je ideální k filetování ryb.

O výrobci JPa:
+
-
JPa
Tak tady se nejedná o výrobce, ve skutečnosti je výrobců i výtvarníků více. Jedno je ale u všech artiklů označených JPa společné - vždy se jedná o originální japonské výrobky - ať již suvenýry nebo umělecké předměty, s ověřeným původem v Japonsku. Výjimkou jsou pouze některé klíčenky a magnetky, kde je země původu uvedená v parametrech produktu.
Bezpečnostní a produktové zdroje:
+
-
Ing. Ladislav Válent
Bratislavská 91/17
Šamorín
93101
Slovenská republika
E-mail: lvalent@walkin.sk
Parametry:
+
-

Dostupnost:skladem do 14 dnů
ProduktJaponský kuchyňský nůž Yanagiba Magnolia 270 mm
Délka čepele270 mm
Rukojeťdřevo magnolie, plast
Ocelbílá ocel #3 / měkké železo
HRC60 - 61
Váha155 g
Související zboží:
Katana japonský nůž na dopisy, červený
Hodnocení Heuréka
Ozdobná sada na otevírání dopisů je inspirovaná legendárním japonským samurajským mečem katana, spojuje eleganci a preciznost. Součástí balení je kryt pro bezpečné uložení nože a stylový stojánek, díky kterému se nůž stane nejen praktickým nástrojem, ale i jedinečným dekorativním prvkem. Skvělý tip na originální dárek pro milovníky japonské kultury.
1 290,- Kč
od 19.05.2025
Japonský lovecký nůž KANETSUNE SUBARU 100 mm
Hodnocení Heuréka
Kanetsune Subaru je nůž s pevnou čepelí a vynikajícím zpracováním. Vyhovuje těm nejnáročnějším požadavkům táborníků, turistů a sběratelů. Nůž disponuje prémiovou 31-vrstvou damaškovou modrou VG-10 čepelí s ostrou hranou. Nůž je perfektní pro lov zvířat. Rukojeť nože Subaru je vyrobena z mahaganové micarty, které pro snazší použití nechybí ochrana čepele. Nůž je dodáván spolu s koženým pouzdrem s koženou smyčkou na opasek pro uložení nože. Výborný dárek pro muže. Kanetsune Seki, značka tohoto nože, je renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune" má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
9 999,- Kč
od 19.05.2025
Japonský nůž KANETSUNE GYUTOU Damascus 210 mm
Hodnocení Heuréka
Gyutou - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Díky tvaru čepele se s ním snadno a precizně pracuje. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití. Délka čepele těchto nožů se pohybuje od 180 mm do 300 mm. Obecně platí, čím delší je čepel, tím je jednodušší krájet na malé kousky, ale o to je třeba větší zručnosti. Nože s délkou čepele 180 mm až 210 mm doporučujeme do domácnosti, hobby kuchařům. Gyutou nože s délkou čepele od 240 mm jsou vhodné pro zkušené kuchaře a profesionály.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.
5 299,- Kč
od 19.05.2025
Japonský kuchyňský nůž HON - DEBA 165 mm
Hodnocení Heuréka
Kvalitní japonský kuchyňský nůž Hon-deba je vhodný k čištění a filetování celých ryb i k porcování a úpravě masa s malými kostmi jako je například drůbeží maso. Jádro ostří je vyrobeno z bílé oceli #3 svařené měkkým železem pro vysoký řezný výkon a delší zachování ostří. Zdobená rukojeť je vyrobena z dřeva magnolie. HRC: 60 - 61, délka čepele: 165 mm, celková délka: 310 mm, váha: 268 g, model: KC-544
5 499,- Kč
od 19.05.2025
Japonský nůž KANETSUNE SANTOKU 165 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku - to je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Čepel nože Santoku je obvykle rovná, zhruba od dvou třetin délky se stáčí nahoru. Díky tomuto provedení lze nožem snadno sekat i krájet nadrobno nejen zeleninu. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití.
3 390,- Kč
od 19.05.2025
Japonský lovecký nůž Kanetsune Seseragi Skinner 2 KB-267, 65 mm
Kanetsune Seseragi Skinner 2 je japonský lovecký nůž s extrémně ostrou a krásnou 15vrstvou damaškovou čepelí s jádrem z modré oceli #2. Nůž je vhodný pro řezání, stahování a porcování ulovené zvěře. Součástí dodávky je i kožené pouzdro s logem tradičního japonského výrobce nožů Kanetsune.
7 950,- Kč
od 19.05.2025
Japonský nůž KANETSUNE SANTOKU Damascus 185 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
4 490,- Kč
od 19.05.2025
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-658, zrnitost 3000
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-658 je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Gokujo-Toishi série = nejlepší brusný kámen pro profesionály. Zrnitost 3000.
4 499,- Kč
od 19.05.2025
Japonský nůž KANETSUNE KENGATA 180 mm
Hodnocení Heuréka
GYUTO - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 180 mm. Gyuto - to je v Japonsku nůž šéfkuchaře. Japonské Gyuto nože mají méně robustní čepel, s kalením na vysokou tvrdost - díky tomu není váha nože vysoká a nůž je díky tomu skvěle manipulovatelný. Vzhledem k nízkému úhlu broušení nůž dobře krájí jakéliv potraviny, ve srovnání s běžnými kuchyňskými noži západního stylu.
3 350,- Kč
od 19.05.2025
Provozní doba:Po-Čt8:30-16:30
 8:30-15:30
+420 608 713 325
objednavky@nipponcec.cz
Nastavení cookies
Pro správné zobrazení a pohodlné prohlížení webu používáme cookies. Díky analýze dat můžeme zlepšovat jeho funkce. Změny nastavení se projeví pouze pro prohlížeč a zařízení, které právě používáte.
Nezbytné cookies (vždy aktivní, nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval.
Analytické (personalizace podle chování)
Na základě prohlížených stránek, upravujeme zobrazený obsah. Pomáhají nám i web zlepšovat.
Profilující (remarketingové)
Díky těmto cookies můžeme zobrazovat užitečný obsah a relevantní reklamy.
SouhlasímPoužíváme cookies ke zlepšení webu a reklamy!
Moc nám pomůžete svým souhlasem. Více zde!Nastavení