Položku nelze vložit do košíku.
Hodnocení Heuréka: celkové hodnocení
Japonský nůž KANETSUNE PETTY Damascus 150 mm
Výrobce:Kanetsune
Dostupnost:od 30.12.2024
  
ID produktu: 31342
Vaše cena bez DPH: 3 595 Kč
Vaše cena s DPH: 4 350 Kč
Vložit do košíku:
Japonský nůž KANETSUNE PETTY KC-200 Serie 150 mmJaponský nůž KANETSUNE PETTY KC-200 Serie 150 mmJaponský nůž KANETSUNE PETTY KC-200 Serie 150 mm
Popis produktu:

Japonský nůž KANETSUNE PETTY KC-200 Damascus 150 mm

  

PETTY - originální japonský kuchyňský nůž s délkou čepele 150 mm.

Petty japonské nože - vyznačují se menší velikostí, na drobnější kuchařské práce, přesné řezy,  používají se obvykle na krájení či loupání ovoce a zeleniny, i dalších druhů potravin, přípravu sendvičů či špikování masa.

Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. 

Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.

  

Japonský ultraostrý nůž s dékou čepele 150 mm, damašková ocel 33 vrstev

Japonský nůž KANETSUNE PETTY KC-200 Damascus 150 mm

  • Japonský kuchyňský nůž KC202
  • Ocel: VG-10 / damašková ocel 33 vrstev
  • HRC: 60-62
  • Rukojeť: POM (Acetal Resin) / Stainless Steel Bolster (zesíleno nerezovou ocelí)
  • Délka čepele: 150 mm
  • Celková délka: 260 mm
  • Tloušťka: 1,8 mm
  • Váha: 98g



O výrobci Kanetsune:
Kanetsune
Historie značky Kanetsune z japonského města Seki v prefektuře Gufu převyšuje více jak 800 let tradiční výroby mečů a nožů. Nože se vyznačují jak precizní dokonalostí, s využitím nejnovějších technologií, tak využívají řemeslné umění předků.
Video:
+
-



Parametry:
+
-

Dostupnost:skladem do 14 dnů
ProduktJaponský nůž KANETSUNE PETTY KC-200 Serie 150 mm
Délka čepele150 mm
RukojeťPOM (Acetal resin) / nerez
OcelVG-10 stainless steel core / 33 vrstev damašková
HRC60-62
Váha98g
Související zboží:
Japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-658, zrnitost 3000
Hodnocení Heuréka
Originální japonský keramický brusný kámen Kanetsune KC-658 je perfektní pro profesionální ostření japonských nožů. Gokujo-Toishi série = nejlepší brusný kámen pro profesionály. Zrnitost 3000.
4 199,- Kč
od 30.12.2024
Japonský lovecký nůž KANETSUNE YAMA-ZAKURA 180 mm
Hodnocení Heuréka
Kanetsune Yama-Zakura je velký nůž s pevnou čepelí a vynikajícím zpracováním. Vyhovuje těm nejnáročnějším požadavkům táborníků, turistů a sběratelů. Svým vzhledem, tedy přesněji dlouhou čepelí, připomíná nože stylu Ken-Nata, s tím rozdílem, že čepel tohoto nože je užší. Nože Ken-Nata jsou perfektním nástrojem pro lov zvířat. Nůž disponuje prémiovou 15-vrstvou damaškovou modrou čepelí (Aogami) s ostrou hranou. Rukojeť nože Yama-Zakura je vyrobena z divoké třešně, které pro snazší použití nechybí ochrana čepele. Nůž je dodáván spolu s tradičním japonským pouzdrem s koženou smyčkou na opasek pro uložení nože. Výborný dárek pro muže. Kanetsune Seki, značka tohoto nože, je renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune" má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
6 999,- Kč
NENÍ SKLADEM
Japonský nůž KANETSUNE SANTOKU Damascus 180 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku - je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Čepel nože Santoku je obvykle rovná, zhruba od dvou třetin délky se stáčí nahoru. Díky tomuto provedení lze nožem snadno sekat i krájet nadrobno nejen zeleninu. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití.Kanetsune KC-200 Serie nože - jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 60-62. Ocelové jádro je vloženo mezi 33 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu.
4 800,- Kč
od 30.12.2024
Japonský lovecký nůž Kanetsune Seseragi Skinner 2 KB-267, 65 mm
Kanetsune Seseragi Skinner 2 je japonský lovecký nůž s extrémně ostrou a krásnou 15vrstvou damaškovou čepelí s jádrem z modré oceli #2. Nůž je vhodný pro řezání, stahování a porcování ulovené zvěře. Součástí dodávky je i kožené pouzdro s logem tradičního japonského výrobce nožů Kanetsune.
7 950,- Kč
od 30.12.2024
Japonský nůž KANETSUNE SANTOKU 165 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku - to je víceméně univerzální nůž, který lze použít pro krájení mnoha druhů potravin : masa, ryb, zeleniny a dalších. Čepel nože Santoku je obvykle rovná, zhruba od dvou třetin délky se stáčí nahoru. Díky tomuto provedení lze nožem snadno sekat i krájet nadrobno nejen zeleninu. Jde o jeden z nejpopulárnějších typů japonských nožů, vzhedem k širokým možnostem použití.
2 199,- Kč
od 30.12.2024
Japonský lovecký nůž KANETSUNE SUBARU 100 mm
Hodnocení Heuréka
Kanetsune Subaru je nůž s pevnou čepelí a vynikajícím zpracováním. Vyhovuje těm nejnáročnějším požadavkům táborníků, turistů a sběratelů. Nůž disponuje prémiovou 31-vrstvou damaškovou modrou VG-10 čepelí s ostrou hranou. Nůž je perfektní pro lov zvířat. Rukojeť nože Subaru je vyrobena z mahaganové micarty, které pro snazší použití nechybí ochrana čepele. Nůž je dodáván spolu s koženým pouzdrem s koženou smyčkou na opasek pro uložení nože. Výborný dárek pro muže. Kanetsune Seki, značka tohoto nože, je renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune" má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.
9 600,- Kč
od 30.12.2024
Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA 165 mm
Hodnocení Heuréka
Usubagata - to je nůž používaný především na zeleninu či ovoce. Je vhodný i řezání a krájení dalších potravin (i masa bez kostí). Poměrně úzká čepel zajišťuje jednoduché krájení zeleniny po délce řezu, její šíře zjednodušuje přenesení nakrájené zeleniny přímo do hrnce či pánve. Tento druh nože je praktickým doplňkem pro každou kuchyni, přes svůj u nás atypický vzhled.
2 199,- Kč
od 30.12.2024
Japonský nůž KANETSUNE SUJIHIKI Damascus 240 mm
Hodnocení Heuréka
Santoku univerzální nůž :"Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
3 999,- Kč
od 30.12.2024
Japonský nůž KANETSUNE USUBAGATA Damascus 160 mm
Hodnocení Heuréka
Usubata nůž: "Tsuchime" Kanetsune nože - to jsou damaškové nože s ultraostrým řezným jádrem z japonské oceli VG-10, excelentně odolné proti korozi. Tento druh japonské oceli se vyznačuje dlouhotrvající ostrostí tvrdosti HRC 59-60. Ocelové jádro je vloženo mezi 17 vrstev nerezové damascénské oceli z obou stran, pro odolnost, pevnost a jistotu řezu. Tsuchime = kladívkový povrch, má nejen luxusní vzhled, ale především je účelný, zabraňuje ulpívání krájených potravin na čepeli nože.
3 599,- Kč
od 30.12.2024
Provozní doba:Po-Čt8:30-16:30
 8:30-15:30
+420 608 713 325
objednavky@nipponcec.cz
Nastavení cookies
Pro správné zobrazení a pohodlné prohlížení webu používáme cookies. Díky analýze dat můžeme zlepšovat jeho funkce. Změny nastavení se projeví pouze pro prohlížeč a zařízení, které právě používáte.
Nezbytné cookies (vždy aktivní, nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval.
Analytické (personalizace podle chování)
Na základě prohlížených stránek, upravujeme zobrazený obsah. Pomáhají nám i web zlepšovat.
Profilující (remarketingové)
Díky těmto cookies můžeme zobrazovat užitečný obsah a relevantní reklamy.
SouhlasímPoužíváme cookies ke zlepšení webu a reklamy!
Moc nám pomůžete svým souhlasem. Více zde!Nastavení