Brousky
Máte neustále tupé nože? Trápíte se s krájením zeleniny, ovoce, pečiva nebo masa? Sáhněte po brousku, který prvotřídně naostří všechny vaše nože. Máme brousky pro běžné ocelové nože i pro keramické nože. Jsou bezpečné a snadno se s nimi pracuje. Prohlédněte si naši aktuální nabídku a zvažte, jestli se vám do kuchyně nehodí i další pomocníci – třeba elektrický otevírač konzerv.
Jednoduchý mechanický kompaktní borusek na ocelové i keramické nože. Pro ocelové nože kotouček s hrubostí zrnitosti brusného kamene 360, pro keramické nože s hrubostí zrnitosti brusného kamene 1200. Velká přísavka pro dokonalé upevnění.
Kompaktní a lehký brousek na nože je osazený kovovou deskou - pro základní ostření i keremickými tyčemi - pro jemné dobrušování. Snadné použití. Jeden otvor slouží pro nabroušení, druhý pro naostření.
DOČASNĚ NEDOSTUPNÉ
Kompaktní a lehký elektrický brousek na nože a nůžky osazený syntetickým safírovým kamenem. Snadné použití zasunutím čepele do slotu a stisknutím vypínače. Jeden otvor slouží pro nabroušení, druhý pro naostření.
DOČASNĚ NEDOSTUPNÉ
Originální japonský keramický brusný kámen se zrnitostí 1000/3000 pro dokonalé naostření japonských nožů.
Kanetsune - renomovaný výrobce z japonského města Seki City. Značka "Kanetsune", má původ v označení slavného meče Kanetsune, který pochází z období Muromachi kolem 14. až 15. století.