Související zboží:
Digitální teploměr pro potraviny vám rychle a snadno změří teplotu nápojů, vnitřní teplotu potravin i teplotu smažených, pečených a dušených pokrmů, jako jsou ryby, maso nebo zelenina. Nenarušuje stálost potravin a je ideální pro ryby drůbež a maso. Rozsah měření je -45°C až +200°C. Je vyroben z velmi kvalitní oceli a výhodou je, že vůbec není nutné potraviny krájet nebo řezat, stačí zapíchnout a do 4 nebo 10 sekund znáte přesnou teplotu upravovaných potravin. Přesnost měření je 0,1°C a délka sondy dosahuje 13,3 cm. Baterie jsou součástí balení.
Univerzální hluboký pečící plech Electrolux PZ1120 je vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů.
Díky jeho hloubce na něm upečete velké kusy masa nebo celé ryby a umožní vám péct více jídel najednou. Pro snadné čištění je jeho povrch nepřilnavý. Rozměry 42,2 x 4,0 cm (š x h).
Žárovka pro troubu, S22, E14, 15W, 230V, 300°C. Vhodné pro trouby: Acec AEG Alfatec Alno Arthurmartinelux Castor Electrolux Friac Frigidaire Juno Marijnen Rex Zanker Zanussi Zoppas a další.
Klasický teploměr na maso vás ujistí, že je maso správně propečené. Teploměr stačí zapíchnout do nejširší části masa a potom zkontrolovat jeho teplotu.
Silikonová podložka na pečení Xavax 111470 je určená pro přípravu těsta na sušenky, koláče, pizzu apod. Podložka je také vhodná i pro použití místo papíru na pečení. Možnost zastřižení dle potřeby. Vhodná do myčky na nádobí i do pečících trub, ledniček a mrazniček. Tepelná odolnost do 260°C. Rozměry: 30 x 40 cm.
Hluboký plech Kluge 5v978 s kvalitním smaltovaným povrchem je vhodný pro trouby Kluge řady KTE - KTE1040B, KTE1031B / KTE1031X, KTE1030B / KTE1030X, KTE1021B, KTE1020B, KTE1010B / KTE1010X. Plech je možné použít s teleskopickými výsuvy, bočními rošty nebo bočními prolisy. Rozměry (d x š x v): 46,5 x 38 x 3,9 cm.
Připravte si steak, burger nebo pečínku dle vašich preferencí za pomoci digitálního teploměru Nedis KATH108GY. Sondy teploměru stačí vložit do pokrmu a během pár sekund zjistíte, jakou vnitřní teplotu pokrm má. Pro usnadnění je vybaven 6 přednastavenými teplotami (hovězí, vepřové, kuřecí, telecí, krůtí, jehněčí) a mírami propečení (well, medium, M rare, rare). Sondy jsou vyrobeny z hygienické nerezové oceli a velice snadno se čistí. Pro snadné uložení je teploměr vybaven závěsným háčkem. Tento teploměr na maso s rozsahem teploty až do 110 stupňů se hodí pro přípravu nejrůznějších pokrmů a pečínek.
Analogový teploměr se sondou k dokonalé přípravě ryb, kuřete nebo masa. Vyroben z nerezu s teplotním rozsahem od 0 do 100°C. Jeho rozměry jsou Ø 3 cm x 13 cm.
Pokud chcete péct maso jako profesionálové, použijte tento sofistikovaný digitální teploměr se sondou na maso včetně časomíry a dosáhnete přesné a konzistentní výsledky. Maximální teplota 250 ˚C, 99 minutový časoměr, silikonové pouzdro, a nerezová sonda součástí.