Košík je prázdný
Aluminiové moka konvice
O hliníku jako materiálu na kuchyňské nádobí a pomůcky se už napsalo mnoho, a vesměs negativního. Platí to ale pouze částečně, vždyť většina z nás bez obav používá např. alobal. Problém je hlavně v reakci hliníku na kyselé a slané potraviny, zejména pokud je v nádobí uchováváte delší dobu, protože v tomto případě dochází k jeho zvýšenému uvolňování a vstřebávání do potravin. Při běžném používání se hliník z nádobí neuvolňuje, mezi jednu z jeho základních výhod patří velmi rychlé ohřívání, které je základem pro typickou chuď tradičního italského mocca. Záleží také na výrobci nádobí na odpovídajících mezinárodních atestech, které ale určitě nemají levné výrobky asijské provenience z tržnic.
Provozní doba: | Po-Čt | 8:30-16:30 |
Pá | 8:30-15:30 | |
+420 608 713 325 | ||
objednavky@nipponcec.cz |